03/25/2022 作者 admin

Ren Zhengfa Laatste spraak: Vrede wordt genoemd

Ren Zhengfa Laatste spraak: Vrede wordt genoemd

  Op de avond van 3 november is de stemgemeenschap van Huawei geüpload "Er is geen retraite is de video van de weg van de overwinning – de oprichting van het militaire team".

Video-inhoud laat zien dat Huawei op 29 oktober 2021 een conferentie in Songshan Lake Park, Ren Zhengfu en de leiders van het bedrijf gehouden als 300 van kolenmijnkorps, slimme wegleiders, douane- en havenegio’s, intelligent Photovoltaic Corps en data Center Energy Legion Rest van het gezin zal leven.Nadat de beoordeling is voltooid, accepteert u het verbod op het leiderschap van het bedrijf, klaar om te gaan.In de kritieke periode van de ontwikkeling van Huawei zal het bovengenoemde legioen de verantwoordelijkheid nemen voor de stel bos.

  Ren Zhengfu Spreken in de scène zei: "Ik denk dat er vrede komt, we moeten hard vechten, heldhaftig opofferen, een vreedzame omgeving spelen in de komende 30 jaar, zodat iemand ons niet durft te pesten. We doen jezelf , In het land.

Voor het nationale leven zijn de zon en de maan schijnend; Fenghuang Nirvana, mensen kijken er naar uit.De geschiedenis herinnert je je, wacht tot we de dag van drinken hebben, luisteren naar donder.

".