05/11/2022 作者 admin

Toen Yang Liwei een woord schreef toen hij de ruimte binnenging

Toen Yang Liwei een woord schreef toen hij de ruimte binnenging

"Bel me Yang Liwei," in de opname-site zag ik deze lucht- en ruimtevaartheld die zeer bewonderd is van het plassen. Toen ik niet wist hoe ik moest bellen, gaf Yang Liwei me "opgelost". Op 15 oktober 2003 kwam Yang LEWI de ruimte voor de eerste keer binnen door het ruimtevaartuig Shenzhou-Five, zodat de ruimte van China vooruitgaat. Hij zei dat het de eerste batch astronauten in China kan worden, de hoofdkans is om te hervormen en te openen voor het land, de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie.

Als de eerste Chinezen die de ruimte binnenkwamen, dacht Yang Liwei na over wat "" dat inderdaad breed is. "

"Yang Liwei zei, wanneer hij de bindende riem kan voorbereiden, haastte hij naar de patrijspoort om uit te kijken, keek naar menselijke wezens, overleefd voor een miljoen jaar oude aarde, een trots van een trots, hij werkte aan een werklogboek Schrijf een zin: "Voor de vrede en de voortgang van menselijke wezens kwamen de Chinees naar de ruimte. "Yang Liwei herinnerde eraan dat toen de astronaut-brigade op 5 januari 1998 werd opgericht, hij plechtig eed onder de nationale vlag.

"Op dit moment kiezen we in feite niet alleen een beroep, niet alleen zeggen dat ik astronauten van piloten ben geworden, maar ook een missie en een verantwoordelijkheid.

"Dit interview maakte me dat Yang Lieti een" oude wetenschap "-identiteit heeft in aanvulling op de naam van de ruimteheld.

"Voor zoveel jaren, naast mijn eigen baan, inclusief deelname aan een training, is het eigenlijk veel populaire wetenschapswerk.

"Yang Liwei gelooft dat door woorden en leringen om kinderen te leren aan de onbekende nieuwsgierigheid en enthousiasme voor technologie, significant.

"Vanwege de wetenschap hebben veel kinderen later toegelaten tot de Aerospace University, er zijn er zelfs een aantal naar ons vakgebied." In 2013 voltooide Astronaut Wang Yaping de eerste lezing van ruimtesklasse; 20 december 13 december, de Shenzhou 13 Passagier The Space Station heeft de eerste les van "Tiangong Classroom" uitgevoerd. Drie astronauten introduceerden de werkplekstal van China Ruimtestation, het demonstreren van het fenomeen van cytologische experimenten, objectbeweging, vloeibare oppervlaktespanning in micro-zwaartekrachtomgevingen.

"We hebben wetenschappelijk en gepopulariseerd als onderdeel van de engineering taak." Yang Liwei introduceerde dat we in de voorbereiding van de ruimte klaslokaal hebben geraadpleegd veel secundaire scholen, hogescholen en universiteiten, advies en idee?n van studenten. Via dit interview ben ik hier een meer diep begrip van geweest, de legendarische ruimteheld die ik heb gezien, en ik heb Yang Liwei gezien als een echte kant van gewone "Earth People".

(Editor: Fang Shuqin, He Yingchun) Deel meer mensen om te zien.