01/23/2001 作者 admin

"Drie Sterke Si" bevordert Guangxi AUXILIARY Party Bouw en Business Integration

"Drie Sterke Si" bevordert Guangxi AUXILIARY Party Bouw en Business Integration

De instrumenten van de Guidan Management Office maakt gebruik van action learning tools om de business probleem te versterken om de missie om het pad drager van de integratie van integratie vinden versterken. Waar is het belangrijkste punt van het bedrijf werken, waar is de belangrijkste slagveld voor de partij bouwwerkzaamheden. Het bevorderen van de diepte van de partij de bouw en zakelijke werk, Guangxi Fucai lost niet alleen het probleem van het bewustzijn, maar ook het probleem oplost, selecteert u de combinatie point entry point, door middel van effectieve vervoerder en de vorm, zet politieke constructie van de partij, ideologische constructie, het organiseren van de bouw en werkstijl het mandaat van de discipline bouw wordt voldaan, en de partij bouw en zakelijke werk zal worden bevorderd. Implementatie van project management en de promotie van de details. Ontleden partij bouw en zakelijke werktaken, verfijnen van het werk inhoud van de partij organisatie van politieke, ideologische, organisatorische, stijl, discipline bouw, enz., Het formuleren van een lijst van de werken van de partij organisaties, duidelijke jaarlijkse fasen, specifieke inhoud werk, vervoerders en methoden.

Voor het houden van een werkvergadering, zullen voeren wij de politieke theorie leren voor de vergadering, en doe twee handvatten van de partij bouw. Voer het bouwen van merken en de gevechten meubilair effectief te kunnen vervullen. In de drie takken, "sterke leren, promotie uitstekende service", "het algemeen welzijn, vol met warme acht- 八", "Fucai Sales Pioneer Gang Gang Gongzhu" merk, om zaken te werk te bevorderen, de werkelijke effectiviteit testen partij bouwwerkzaamheden, effectief opgelost "Two skin" problemen. Onder hen, na de derde tak van de partij lid van de Guidan Administratie, na de bouw van het bijkantoor van merken, de weg naar gebruik action learning, met de nadruk op het oplossen van belang en de nood zakelijke kwesties, en het aantal gelukkig 8 games in het rechtsgebied verhoogd van 2.70,000 yuan voordat de bouw. Op dit moment 700.000 yuan. Goede dingen doen, het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Nauw samen met het bedrijfsleven werken, focus op het aanbieden van "Ik heb een praktisch ding om praktische dingen voor de massa doen" in drie aspecten. In termen van service sites, wordt de nieuwe weddenschappen station in 2020-2021 gestandaardiseerd, de franchise station is de hoogste subsidie van 6400 yuan per station en elk station zal 2.400 yuan per station subsidi?ren, een "maximum" site van de dienst werk, verminderen de site class ‘zakelijke bod drempel, de procedures vereenvoudigen. In termen van service loterij wordt uitgegeven "Computer Loterij Redemption beheersmaatregelen (Trial)", het verstrekken van "one-stop" verlossing en handige service, open 96.296 Guangxi Fucai hotline service, bouw en verkoop site, loterij brug in de communicatie, handig om handvat alle soorten van overleg, klachten, terugkeer bezoeken, het organiseren van loterijen en andere mensen om deel te nemen in de "naderende twee-gekleurde bal" "-benadering scratch" activiteiten, inzicht in de Fucai Kennis, voel de Welfare Culture. In termen van service de samenleving, het uitvoeren van de "Fu Cai · Student Dream" student, financiering van 300 arme middelbare scholieren en 200 waarheden binnen de regio, heeft niemand ondersteund 7.000 yuan, en elke persoon gesubsidieerde 7.000 yuan; Joint Guangxi Charity Federation Carry de 100ste verjaardag van de 100ste verjaardag van de partij werden de 10.000 yuan boeken gedoneerd aan 10 landelijke basisscholen, het helpen van de landelijke resulination. Party geschiedenis leren leren "voorzieningen" is op zijn plaats, "self-geselecteerde actie" is kleurrijk, en het is volledig bevestigd door de derde tour begeleidingsgroep van de partij commissie van de autonome regio.